RSS

PANAS!!! Lisa Surihani Dan Nora Danish LESBIAN???



Gambar Lisa Surihani dan Nora Danish ini dikeluarkan sebuah blog.

Nasihat penulis blog itu ialah, kita perlu menilai dengan sedalam-dalamnya gambar ini.
 
Apakah benar itu Lisa atau sebaliknya. Jika benar, apakah aksi itu sebahagian daripada latihan lakonan?

 
Yang terbaik untuk menjawab isu ini adalah Lisa sendiri. Biar peminat mendapat penjelasan yang sebenar.
 
Namun sebelum itu, berikut adalah nasihat yang diberikan oleh penulis blog berkenaan;
 
Artis Malaysia , bukan nak suro dorang jadi hipokrit, memangla nak suro mereka jadi diri sendiri, tapi kalau dah gamba-gambar sebegini terlepas ke public, jgn la nak salahkan orang yang forwardkan tu.
 
Lisa Surihani ni sepatutnya ‘jaga’ status dirinya sebagai antara ‘Artis Paling Popular’ kat Malaysia ini instead of taking these pictures. Yes, these are private pictures and their privacies have been breached but you must know who you are.
 
Ppl like gossips which eventually lead to libel or fitnah.
Jangan sebab gambar-gambar sebegini , dek kerana mereka ni terlalu mengejar taraf anttention whore, terpalit reputasi.




     credit : qemon



.

.  


There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Posting Terkini

Total Pageviews

Return to top of page Copyright © 2010 | Flash News Converted into Blogger Template by HackTutors