RSS

Restoran Cheng Ho Milik Amy Di Tepi Sungai Melaka Tempat Persinggahan Biawak... Salah Satu Sebab Dia Masuk umNO???Restoran Cheng Ho milik Amy Search yang terletak dipusat pelancungan terkenal di Melaka akhirnya terpaksa ditutup atas sebab yang tidak dapat diketahui. Beberapa hari lalu Amy mengistiharkan beliau menyertai umno bersama dengan beberapa artis lain. Mungkinkah perniagaan Amy yang gagal dan beliau menghadapi masalah kewangan yang serius mendorong beliau bertindak demikian.

Jika niat beliau menyertai umno semata-mata kerana keadaan yang terdesak, maka niat beliau tidaklah ikhlas. Apa pun semoga umno dapat membantu Amy menyelesaikan masalah beliau.

Tuan Guru Nik Aziz pernah berkata bahawa PAS tidak terlalu mementingkan Perjuangan kepada Pembangunan semata-mata kerana dinegara kominis pun terdapat pembangunan yang amat rancak. PAS mengutamakan perjuangan menegakkan Syiar Islam dan tidak semata-mata demi harta dan wang ringgit.

PKR juga tidak akan dapat membantu beliau, dimana ia pastinya akan menjadi isu yang panas dan akan disensasikan oleh media serta pencacai umno. Dan tak mustahil juga individu tersebut akan disiasat oleh ajensi KERAjaan yang dinaungi umno. 

DAP umum diketahui parti itu tidak sewenangnya menerima dengan mudah ahli baru tampa tapisan yang ketat. Jadi wajarlah Amy menyertai umno kerana umno ialah Parti yang mempunyai segalanya, kuasa, harta dan wang ringgit.


Dua ekor biawak bersidai dihadapan Restoran Cheng Ho milik Amy ditebing sungai Melaka..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog List 1

Return to top of page Copyright © 2010 | Flash News Converted into Blogger Template by HackTutors