RSS

Wajah Blogger King Jason Di Tahan Di IPD Dang Wangi TersebarBlogger Pro Pakatan Rakyat, King Jason Ori kini masih lagi ditahan oleh pihak polis. Gambar diatas adalah wajah beliau ketika dibawa ke Ibu Pejabat Polis Daerah  Dang Wangi pagi tadi.

Dia (King Jason) dipercayai ditahan kononnya  memberi komen berbaur hasutan dan membangkitkan kebencian orang awam terhadap Suruhanjaya Pilihanraya (SPR) dan PDRM. Polis menahan beliau di Jalan Kota Raja, Kampung Jawa, Klang.

Sementara itu difahamkan Peguam Latheefa Koya, jurucakap Lawyers For Liberty (LFL) akan berusaha untuk menolog blogger terbabit.

Beliau dipercayai mewakili Pakatan Rakyat dalam kes ini. King Jason Ori adalah salah seorang blogger yang telah banyak membuat pendedahan, pembongkaran dan beragai-bagai lagi penyelewengan yang melibatkan kerajaan UMNO BN sejak sekian lama.
 
Namun, akhirnya beliau ditangkap oleh pihak polis yang dipercayai mendapat maklumat tentang beliau menerusi spy-spy mereka yang menyamar sebagai blogger dan facebooker pro rakyat mutakhir ini.
,


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog List 1

Return to top of page Copyright © 2010 | Flash News Converted into Blogger Template by HackTutors