RSS

10 Bahagian Badan Lelaki Yang Digilai Wanita..hahahahaLelaki patut sedar anugerah ini...

1. Punggung

Punggung rupanya menduduki peringkat pertama bagian tubuh lelaki yang disukai kaum hawa. Ini menunjukkan wanita tidak jauh berbeza dari lelaki. Beberapa wanita menyatakan mereka menyukai punggung berbentuk “setengah bulan”, sementara yang lain lebih suka punggung “sedikit berbelok”.

2. Penis/Zakar ( Mr. P )

Sudah semestinya wanita mahukan Mr.P dari lelaki. Survei mengungkapkan para wanita tidak mengkhususkan pada masalah ukuran Mr. P, seperti kata pepatah “size doesnt matter”, masih tetap berlaku. Tetapi yang lebih penting banyak wanita menyebutkan daerah sekitar Mr. P sangat penting, diantaranya warna kulit Mr. P , tidak terlalu berurat, tidak terlalu pendek, tidak terlalu besar, tebal & juga menjadi perhatian kaum hawa adalah aroma Mr. P. lelaki sangat disarankan agar senantiasa menjaga kesihatan sehingga tidak menghasilkan aroma yang menyengat bagi ciuman wanita.

3. Perut

Tidak menghairankan sebagian besar wanita menyenangi perut lelaki yang rata. Beberapa wanita tidak menginginkan perut yang berotot, tetapi perut yang rata lebih baik.

4. Pinggul

Wanita yang memiliki pinggul lebih kecil tampak lebih baik. Wanita ternyata juga suka lelaki yang berpinggul sempit. Ini sangat wanita suka terutama saat berhubungan intim.

5. Tangan

Dalam survei lain wanita menyebutkan tangan seorang lelaki mengatakan banyak hal tentang dirinya. Ini mengacu pada hal lain seperti apa yang ia dapat lakukan dan apa yang ia pancarkan tentang dirinya pada dunia, semua berasal dari tangan. Intinya wanita suka menjilat jari-jari lelaki kerananya tetap memiliki tangan yang selalu bersih dan sihat sangat penting bagi kaum lelaki.

6. Lidah

Salah satu bakat lelaki yang dikagumi wanita ialah kemampuan lelaki menggunakan lidahnya. Banyak wanita menyatakan bahwa lidah adalah otot terkuat dalam tubuh meskipun hal ini masih diperdebatkan. Lidah dapat digunakan untuk ciuman, selain dipakai saat melakukan oral seks, lidahlah yang paling banyak berperanan.

7. Bibir

Wanita menyenangi bentuk bibir yang penuh tidak hanya untuk daya tarikan tetapi bagi sesuatu yang lebih intim yang dapat dilakukan bersama. Tetapi wanita memiliki minat berbeza-beza, ada yang suka suka bibir yang tebal bagian bawah.

8. Otot Lengan

Otot lengan yang sedikit berisi tidak hanya menggambarkan kekuatan, juga mencerminkan perawatan yang baik. Seperti juga dada, wanita senang melihat otot biceps saat mengenakan sweater/t-shirt.

9. Dada

Semua lelaki umumnya menyukai sepasang payudara yang seksi, begitu juga wanita memiliki selera sama saat melihat dada lelaki. Sebagian besar wanita mengatakan mereka penasaran apa yang ada di sebalik pakaian lelaki.

10 Bahu

Dalam survey tersebut, para responden menyatakan bahawa bahu adalah urutan ke-10 dari bagian tubuh lelaki yang disukai. Wanita menyukai lelaki berbahu lebar sebagai tanda kekuatan & maskulin. .


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Return to top of page Copyright © 2010 | Flash News Converted into Blogger Template by HackTutors