RSS

Pekerja KFC I-City Belasah Pelanggan (Video)



Video pekerja kfc di i-city memukul pelanggan selepas pelanggan tersebut meminta pihak berkenaan meminta maaf akibat kehabisan ayam goreng selepas pelanggan tersebut menunggu selepas 1 jam.
  
Berikut maklumat dari laman youtube berkaitan video tersebut:
KFC worker fight with customer in I-City…the customer were waited for more than 1 hour but when comes to his turn, there is NO MORE fried chicken for him… the customer request the management to apologize but the useless Store Manager doing nothing instead the worker shouted at customer – “kalau mau makan, buat sendiri lah BABI..”
Lihat pula beberapa komen dari mereka yang berada ditempat kejadian..

Aku berpendapat bukan pekerja KFC tu yang mula bertindak kurang ajar..disebabkan menunggu selama lebih dari sejam ..kemudian ayam KFC  telah kehabisan.. pelanggan (lelaki cina) tak puas hati dan mula maki-maki dan buat kecoh minta manager store mintak maaf. Tapi manager tak layan karenah lelaki tu..

Dekat sejam dia dok maki-maki, sape tahan..kalau aku jangankan sejam,,5 minit je dah melayang kerusi atas lelaki cina ni. pekerja lain rasa tercabar..tu yang kena flying kick tu..lelaki cina sepatutnya sabar dan blah dari situ..benda buka disengajakan, ni dok maki-maki untuk apa?..bederau darah aku tengok video ni.bukan nak cakap tindakan pekerja KFC tu betul, tapi bila orang dah pijak maruah kita..nak buat apa?


  


Ini Pula pejelasan Pihak KFC





P/S: Sabar itu separuh dari Iman!


.


Share It

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog List 1

Posting Terkini

Jumlah Pengunjung

Return to top of page Copyright © 2010 | Flash News Converted into Blogger Template by HackTutors