RSS

RTC NAJIB DI GOPENG TAKDE SAMBUTAN...


Lenganggg,,tiada sambutan!! inilah kenyataan yang akan dikeluarkan oleh suratkhabar atau blog pencacai angkat najis UMporNO kalau gambar diatas ini ialah program Pakatan Rakyat.

Tapi gua nak bagi tahu gambar kat atas tu ialah kerja-kerja persiapan awal sambutan lawatan Haji Najib dan isteri tercintanya ke RTC Gopeng.



Hujan lebat dengan angin kencang menyambut kehadiran Pak Najib dan Rosmah ke RTC ( Rural Transformation Center ) menyebabakan para pengunjung bertaburan lari mencari perlindungan kerana angin bertiup kencang,memaksa program terhenti sebentar...... malah 2 kali lintar pintas akibat kilat termasuk ketika Najib baru bukan "SALAM".. terus trip sampai skirn besar dan 3 biji speaker tak berfungsi...... mungkin hujan rahmat... atau... Inilah Tentera Allah

 Jem Sejauh lebih 10 kilometer dari arah Ipoh maupun gopeng jalan yang sesak . Apa tidaknya lebih 100 biji bas disediakan dengan setiap agensi diwajibkan hantar sekirang-kurangnya 100 org termasuk bank gua... elok sahaja Najib habis berucap maka hujan pun berhenti... mungkin tak bagi orang ramai dengar apa yang Haji Najib nak tipu rakyat...

ribuan yang hadir sama ada terpaksa atau pun dipaksa...









.


There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Posting Terkini

Total Pageviews

Return to top of page Copyright © 2010 | Flash News Converted into Blogger Template by HackTutors